محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

۸ مطلب در دی ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

۱۰ فایده استفاده از محصولات ارگانیک

امروزه استفاده از مواد غذایی سالم و طبیعی، بدون افزودنی های مضر و یا سم و کود شیمیایی در فرآیند تولید آن ها مورد توجه قرار گرفته است.

در ادامه به ۱۰ مورد از مهمترین عواملی که موجب ترغیب انسان ها به استفاده از محصولات ارگانیک می شود،

اشاره خواهد شد.

۱- دوری از مواد شیمیایی

استفاده از غذاهای طبیعی تنها راه فرار از معجون های شیمیایی است

که با مصرف مواد غذایی صنعتی وارد بدن ما می شوند.

 

2- استفاده بیشتر از مواد مغذی 

غذاهای طبیعی اغلب دارای املاح، آنزیم ها و ویتامین های بیشتری نسبت به غذاهای عادی هستند.

ارگانیک

۳- طعم بهتر

رشد در محیط های طبیعی معمولا محصولاتی با طعم واقعی خود را حاصل می کند .

۱۰ فایده استفاده از محصولات ارگانیک

۴- پرهیز از محصولات تراریخته 

استفاده از محصولات تراریخته امروزه بسیار متداول شده است

و در اکثر موارد شناسایی آنها از محصولات عادی امری غیر ممکن است.

۵- پرهیز از مصرف انتی بیوتیک ها  و داروها 

سالانه میلیون ها تن آنتی بیوتیک در زنجیره تولیدات محصولات دائمی مورد استفاده قرار می گیرد

که قسمت زیادی از آن جذب بدن مصرف کنندگان نهایی آنها می شود.

به همین خاطر استفاده از محصولات ارگانیک و طبیعی به ویژه برای کودکان و زنان باردار توصیه می شود.

۶- حفظ اکوسیستم 

کشاورزی طبیعی گامی است در زمینه حفظ چرخه طبیعی محیط زیست.

جلوگیری از  فرسایش خاک، حفظ زمین های کشاورزی، حفظ زیستگاه های طبیعی حشرات، پرندگان و...

۷- جلوگیری از آلودگی و حفاظت خاک و آب 

کشاورزی به وسیله  کودهای شیمیایی و آفتکش ها موجبات نابودی محیط ما رافراهم کرده و

آب های سطحی را آلوده می کند.

۸- حفظ تنوع تولیدات کشاورزی  

حدود ۷۵% از تنوع کشاورزی محصولات در حال حاضر در جهان از دست رفته است.

۹- حمایت مستقیم از کشاورزی

خرید محصولات ارگانیک به نوعی سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی است.

۱۰- زمین را برای فرزنادنمان به ارث بگذاریم

استفاده از محصولات ارگانیک و طبیعی حرکتی است در جهت حفظ زمین.

  • مصطفی جوان بختی
  • ۰
  • ۰

درباره غذاهای ارگانیک بیشتر بدانیم

آیا غذاهای ارگانیک با غذاهای طبیعی یا غذاهای سالم یکی هستند؟

معنای هر کدام از این اصطلاحات چیست؟ از کدام دسته بیشتر مصرف کنیم؟

آیا لازم است یکی یا دو دسته از این نوع غذاها را از رژیم غذایی مان حذف یا به آن اضافه کنیم؟

مزه خوراکی یا غذا در انتخاب هر کدام از این‌ها اثر می گذارد؟ کدام خوشمزه ترند؟

امروزه در بازار نام محصولات ارگانیک را می شنویم در حالی که ممکن است ندانیم

دقیقاً این اصطلاح به چه معناست و منظور از غذاهای ارگانیک چیست؟

اگرچه این سه اصطلاح اغلب در بازار یا در متون مختلف به جای هم به کار می روند،

اما از نظر معنایی کاملاً با هم تفاوت دارند.

پس بهتر است به تفاوت ظریف میان این سه توجه کنیم و

با توجه به ویژگی های هر کدام آن‌ها را در رژیم غذایی مان بگنجانیم.

درباره غذاهای ارگانیک بیشتر بدانیم

غذاهای ارگانیک

غذاهای ارگانیک بدون افزودن کودهای شیمیایی مصنوعی، حشره کش و آفت‌کش‌ها رشد کرده

و پرورش داده می شوند و به بازار راه می یابند. حتماً می پرسید

اگر این اصطلاح را درباره گوشت ها به کار ببریم به چه معناست؟

این اصطلاح اگر درباره گوشت ها یا تخم مرغ و محصولات لبنی به کار برود در شرایطی است

که این محصولات از حیواناتی تهیه شود که از غذاهای طبیعی تغذیه کرده اند

و در تولید غذای این حیوانات نیز از کودهای شیمیایی مصنوعی استفاده نشده باشد

و نیز به این حیوانات، هورمون های مختلف و نیز آنتی بیوتیک تزریق نشود؛

لذا محصولات تولید شده از آن‌ها نیز کاملاً ارگانیک خواهد بود.

غذاهای ارگانیک

غذاهای طبیعی

غذاهای طبیعی، به مواد غذایی اطلاق می شود

که بدون افزودنی های مصنوعی یا به طور کلی بدون افزودنی تولید می شوند.

غذاهای سالم

غذاهای سالم، نیز اصطلاحی عام است که ممکن است به غذاها یا خوراکی های طبیعی،

یا ارگانیک یا غذاهای معمولی اطلاق شود که فرآوری کمتری در تهیه آن‌ها صورت گرفته است.

نمونه ای از غذاهای سالم، آرد کامل است

که از آسیاب کردن دانه های کامل غلات به همراه سبوس آن‌ها به دست می آید

  • مصطفی جوان بختی
  • ۰
  • ۰

ادامه مطلب محصولات ارگانیک

گوشت و محصولات دامی ارگانیک از دام‌هایی تولید می‌شوند

که در شرایط طبیعی و با عادت‌های طبیعی دام پرورش یافته‌اند.

دام‌ها با خوراک ارگانیک، در مکانی تمیز و با امکان دسترسی به فضای باز پرورش می‌یابند

و به آنها هورمون و آنتی‌بیوتیک داده نمی‌شود .

ادامه مطلب محصولات ارگانیک

کاهش احتمال بروز بیماری‌ها

در میان انواع عوامل بیماری‌زا مانند آلودگی هوا و پارازیت‌ها دست‌کم آنچه می‌خوریم

به‌جای اینکه گوشت تن‌مان بشود بلای جان‌مان نمی‌شود

! مهم‌ترین تفاوت محصولات ارگانیک با محصولات رایج استفاده نکردن از مواد شیمیایی در پرورش و تولید است؛

حفظ سلامت فردی

موادی که در درازمدت باعث بروز بیماری‌های گوناگون می‌شوند .

حفظ سلامت فردی

حتما پیش آمده که میوه‌ای خوش‌رنگ‌ولعاب را گاز زده‌اید و بی‌درنگ پشیمان‌ شده‌اید!

این میوه‌‌های خوش‌بروروی بی‌مزه، که نتیجه‌ی تولید صنعتی هستند

معمولا حجم زیادی از ارزش غذایی‌شان را طی تولید از دست می‌دهند.

محصولات ارگانیک به دلیل اینکه عاری از مواد شیمیایی هستند و در شرایط طبیعی تهیه می‌شوند ویژگی‌های زیر را دارند :

تازه هستند و معمولا مزه‌ی طبیعی‌تر و دلنشین‌تری دارند.

معمولا ارزش غذایی بیشتری دارند زیرا ویتامین‌ها و مواد معدنی‌شان در واکنش با ترکیبات شیمیایی از بین نمی‌رود.

اثر و جذب آنتی‌اکسیدان‌ موجود در آنها بیشتر است که در کاهش احتمال بروز بیماری‌هایی مانند سرطان، مشکلات قلبی‌عروقی و ضعف بینایی مؤثر است.

حفظ سلامت زمین

حفظ زمین‌های کشاورزی-محافظت از محیط‌زیست

این محصولات دوست‌دار محیط‌زیست هستند

و روش تهیه‌ی این محصولات باعث کاهش آلودگی، کاهش فرسایش خاک، حفظ آب و منابع دیگر می‌شود.

از طرفی آفت‌کش‌هایی که به گیاهان و حیوانات مختلف آسیب‌ می‌رسانند

نیز در تولید این محصولات استفاده نمی‌شوند.

همچنین به دلیل اینکه محصولات طبیعی معمولا در فروشگاه‌های و بازارهای محلی عرضه می‌شوند،

آلودگی‌های ناشی از حمل‌ونقل کاهش پیدا می‌کند

حفظ سلامت جامعه

روش تولید ارگانیک برای دست‌اندرکاران تولید سودمند است.

تماس درازمدت افراد با انواع آفت‌کش و مواد شیمیایی، آثار منفی زیادی بر سلامتی این افراد می‌گذارد

که ممکن است احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرطان را افزایش بدهد.

حتی ممکن است مواد به‌جا‌مانده به خانه منتقل شود و اعضای خانواده را هم تحت‌تأثیر قرار دهد!

مهم‌تر از همه اینکه جلوگیری از دست‌کاری‌های ژنتیکی و استفاده از

مواد شیمیایی در راستای حفظ سلامت فردی و سلامت زمین،

برای بقای نسل‌های آینده کمک چشمگیری خواهد کرد

  • مصطفی جوان بختی
  • ۰
  • ۰

تقویت اقتصاد محلی

تقویت اقتصاد محلی ، حمایت از تولیدکنندگان محلی

محصولات ارگانیک به‌شکل محلی تولید و عرضه می‌شود .

بنابراین با خرید و مصرف این محصولات از تولیدکنندگان محلی حمایت می‌کنیم

که آثار اقتصادی و اجتماعی مثبت زیادی به همراه دارد .

چطور محصولات ارگانیک را بشناسیم؟

این روزها از نام «ارگانیک» سوءاستفاده‌های زیادی می‌شود .

محصول ارگانیک

در دسته‌ی محصولات طبیعی و سالم محصولات مختلفی با شرایط مختلفی تولید و عرضه می‌شوند

که به‌تمامی ارگانیک نیستند و درعین‌حال به‌تمامی صنعتی هم نیستند.

این محصولات معمولا در طبقه‌های گوناگون مانند محصولات سالم، طبیعی و ارگانیک عرضه ‌می‌شوند.

فقط محصولاتی به عنوان ارگانیک شناخته می‌شوند

که مراحل بازرسی و نظارت را از طرف سازمان‌های مربوطه گذرانده و گواهی ارگانیک دریافت کرده باشند .

هنگام خرید محصولات ارگانیک، برچسب ارگانیک روی محصول را بررسی کنید

و چون امکان چاپ تقلبی این برچسب‌ها وجود دارد از فروشگاه‌هایی که گواهی‌نامه‌ی ارگانیک دارند

خرید کنید، می‌توانید برای شناسایی فروشگاه‌های معتبر به سایت انجمن ارگانیک ایران مراجعه کنید.

خوب است بدانید طبق اعلام انجمن ارگانیگ محصولات واقعی ارگانیک

در گران‌ترین حالت فقط ۳۰درصد بیشتر از انواع غیرارگانیک قیمت دارند .

تقویت اقتصاد محلی

ممکن است آن دسته از محصولاتی که مد نظرتان است به صورت ارگانیک یافت نشوند

اما به حداقل رساندن مضرات هم نوعی منفعت محسوب می‌شود.

به عنوان مثال شاید شما به مرغ ارگانیک دسترسی نداشته باشید اما حداقل می‌توانید

مرغ‌هایی را مصرف کنید که که در پرورش‌شان از آنتی بیوتیک‌ها استفاده نشده است .

دلیل استفاده از محصولات ارگانیک

هرچند جمعیت زیاد جهان، دلیل روی آوردن به روش‌های تولید صنعتی و مصنوعی بوده است

اما اگر به همین رویه ادامه بدهیم، آب و خاکی را که منبع اصلی تولید غذایمان است نابود می‌کنیم!

تولید محصولات به شیوه‌ی ارگانیک به حفظ آب‌ و خاک،

انواع گونه‌های جانوری و بازگرداندن تعادل به طبیعت کمک می‌کند .

زمین فقط برای ما نیست ؛ فرزندان ما و فرزندان آنها هم از آن سهم دارند.

با پرورش‌ و مصرف ‌محصولات ارگانیک نقش مهمی در حمایت از زمین خواهیم  داشت .

شاید جایگزین کردن محصولات ارگانیک به‌طور کامل ممکن نباشد ؛

به‌هرحال همه‌ی میوه‌ها و سبزیجات چهارفصل نیستند و هر منطقه‌ای امکان پرورش همه‌ نوع گیاه و دام را ندارد .

اما برای سلامتی خودتان ، جامعه و زمین ، این گزینه را نیز در فهرست اولویت‌های زندگیتان قرار دهید .

  • مصطفی جوان بختی
  • ۰
  • ۰

محصولات ارگانیک ، ویژگی‌ها ، فواید و نحوه‌ی شناسایی

‌احتمالا تابه‌حال نام محصولات ارگانیک به گوشتان خورده است

و این سؤال ذهن‌تان را درگیر کرده که استفاده از این محصولات چه تفاوتی ایجاد می‌کند،

چه فوایدی دارد و به‌راستی چرا مسیر تولید مواد غذایی تغییر کرده و از تولید ارگانیک فاصله گرفته است؟

آب مایع حیات است و غذا مایه‌ی حیات! انسان‌ها برای زنده ماندن به خوراک نیاز دارند.

با افزایش جمعیت جهان، روش‌های کشاورزی صنعتی و تولید مصنوعی برای افزایش تولید به‌کار گرفته شد؛

روش‌هایی که با استفاده از افزودنی‌های شیمیایی و مصنوعی هزینه‌ی تولید غذا را در مقیاس انبوه کاهش داده‌اند.

این کاهش هزینه اما به‌قیمت تهدید سلامتی انسان در درازمدت تمام می‌شود!

محصول ارگانیک چیست

محصولات ارگانیک ، ویژگی‌ها ، فواید و نحوه‌ی شناسایی

با دست‌کاری در طبیعت و بوم‌سازه (اکوسیستم) خودمان را مسموم می‌کنیم

و نسل‌های آینده را به‌خطر می‌اندازیم.

مصرف بیش از حد مواد شیمیایی با آسیب بسیار زیادی که به اکوسیستم وارد کرده است،

مجبورمان می‌کند در روش‌های تولید تجدید نظر کنیم.

به همین دلیل توجه و علاقه به محصولات ارگانیک به‌مرور زمان بیشتر شده است .

این‌روزها پیوسته می‌خوانیم و می‌شنویم فلان میوه فلان ماده‌ را دارد،

گوشت فلان کشور مسموم است، سبزیجات با آب فاضلاب آبیاری می‌شوند و …

هرچند همه‌ی این اخبار پایه‌ و مبنای محکم و قابل‌اعتمادی ندارند

اما تأثیر مواد شیمیایی و روش‌های تولید صنعتی بر سلامت میوه و خوراک و به‌دنبال آن سلامتی انسان حقیقتی ثابت‌شده است.

با انتخاب و مصرف محصولات طبیعی هم به سلامتی فردی و هم به سلامتی محیط‌زیست کمک می‌کنیم .

چه محصولی ارگانیک است؟

همان طور که قبلا گفتیم و بنابر تعریف سازمان غذاوداروی آمریکا محصول ارگانیک محصولی است

که بدون دخالت هرگونه ماده‌ی شیمیایی و روش‌های مصنوعی (مانند دست‌کاری ژنتیکی) تولید شود.

نه‌تنها میوه‌ و سبزیجات بلکه گوشت، عسل، لبنیات و دیگر خوراکی‌ها می‌توانند به روش ارگانیک تولید شوند.

گیاهان خوراکی ارگانیک بدون استفاده از مواد شیمیایی و آفت‌کش‌ها تولید می‌شوند.

برای مقابله با آفت‌ها و حشرات مضر در پرورش گیاهان از روش‌های طبیعی استفاده می‌شود.

تنها استفاده از کودهای طبیعی مجاز است و از نگهدارنده‌ برای افزایش عمر محصول استفاده نمی‌شود .

ادامه دارد ......

  • مصطفی جوان بختی
  • ۰
  • ۰

محصولات ارگانیک چیست ؟!

محصول ارگانیک به محصولی گفته می‌شود که اولاً منشأ آن کاملاً طبیعی باشد.

ثانیاً در فرایند تولید آن از هیچ گونه ماده شیمیایی یا فرآیندی

که باعث تغییر در ماهیت طبیعی مواد تشکیل دهنده می‌شود، استفاده نشده باشد.

محصولات اورگانیک

به عنوان مثال یک کرم مرطوب‌کننده صد در صد ارگانیک، محصولی است

که اولاً تمام مواد تشکیل دهنده آن طبیعی باشند،

ثانیاً در مراحل تولید محصول از کشت مواد اولیه تا بسته‌بندی نهایی،

هیچ نوع ماده شیمیایی به آن اضافه نشده باشد.

از جمله کودها و آفت کش‌های شیمیایی، نگهدارنده‌های شیمیایی و غیره

این محصولات از سایر محصولات بسیار سالم تر هستند

اما به دلیل عدم اطلاع رسانی درست در زمینه مزایای آن و همچنین قیمت بالاتر این محصولات،

هنوز جای خود را درسبد خرید خانوارها پیدا نکرده است .

محصولات ارگانیک چیست ؟!

محصولات ارگانیک محصولاتی هستند

که در تمام مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و

در خاکی که از چند سال قبل هیچ‌گونه سموم دفع آفات گیاهی نظیر:

علف هرزکش‌ها، قارچ‌کش‌ها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده

و فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت می‌شود، رشد می‌کنند.

محصولات ارگانیک کالای لوکس نیستند

در نشست خبری "نهضت ملی شیر سالم" که با حضور چند تن از اساتید

دانشگاه و نماینده اداره استاندار استان قزوین در شرکت "چاشت پسند" برگزار شد

فرزاد نجفی متخصص کشاورزی اکولوژیک و استاد دانشگاه

در مورد محصولات ارگانیک و تفاوت آن با سایر محصولات گفت:

متأسفانه آن چیزی که در تعریف کشاورزی ارگانیک مطرح شده این است

که درچرخه تولید از مواد شیمیایی استفاده نشود درصورتی که این امر تنها به این موضوع نشده،

بلکه عدم استفاده از سموم شیمیایی وکودهای شیمیایی نیز یکی از موارد کشاورزی ارگانیک است .

وی ادامه داد: کشاورزی ارگانیک سیستم کاملا استاندارد از مزرعه

تا مرحله تولید(دامی، دارویی، آرایشی و بهداشتی) است.

حتی علوفه ای که برای دام مصرف می شود، باید کاملا طبیعی باشد.

  • مصطفی جوان بختی
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • مصطفی جوان بختی
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • مصطفی جوان بختی