محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

۲ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اصول پیشگیری از بیماری ها

در این مطلب به اصول پیشگیری از بیماری ها خواهیم پرداخت .

هفت اصل برای پیشگیری از بیماری ها وحفظ سلامتی

۱ . تا زمانی که گرسنه نشده اید ، غذا میل نکنید ؛

۲ . دو لقمه قبل از سیر شدن دست از غذا بردارید ؛

۳ . شب هنگاه خواب ، اجابت مزاج کنید ؛

۴ . هنگام بیماری که بی اشتها شده اید ، هیچ نوع غذایی را میل نکنید ؛

۵ . هنگام بیماری ، هر غذایی را که هوس کردید ، عکس آن را میل کنید ؛

۶ . هنگامی که از نشاط خوبی برخوردارید ، هر نوع غذایی را که هوس کردید

به جز غذاهای ممنوع ، می توانید میل کنید ؛

۷ . هرگاه لقمه ای که در دهان گذاشتید و احساس خوبی نداشتید ،

آن غذا را میل نکنید تا اشتهای کامل به سراغتان بیاید .

روش طب قرآنی در درمان بیماری ها(اصول پیشگیری از بیماری ها )

در این مطلب با پدیده ی بیماری به روش علمی و منطقی برخورد شده است .

ابتدا به علت بیماری توجه می کنیم ، چرا که می دانیم بیماری یک معلول است .

اصول پیشگیری از بیماری ها

سپس به از بین بردن علت آن اقدام می کنیم .

این شیوه درمان یا بهتر بگویم مبارزه با علت بیماریی ها ،

یک روش کاملا عقلانی است که از قرآن کریم منتج شده است .

برای از بین بردن علت بیماری ، بهتر است که عواملی را مورد شناسایی قرار دهیم

و این نوع مواد را از رژیم غذایی بیمار حذف کنیم تا به شرایط بهبودی شخص کمک کنیم .

اما مواد غذایی که بهبودی را به تاخیر می اندازند ، غذاهای مضر یا همان ممنوع اند .

این نوع غذاها عواملی هستند که موجب بیماری می شوند و شخص را بیمار می کنند .

توجه : کشف خواص میوه جات به عهده ما انسان ها است

و خداوند متعال در قرآن کریم فقط مسائل کلی را بیان فرموده است .

اصول پیشگیری از بیماری ها

دقت و تفکر در آیات نورانی قرآن کریم موجب می شود

که بسیاری از مسائل ، از جانب حضرت حق بر ذهن انسان القاء  شود

و دریچه هایی از معرفت به روی انسان حق جو گشوده شود ؛

معارفی که همه لطف اوست . از سوی دیگر ، قرآن کریم کتابی مافوق درمان است ،

چرا که در قرآن کریم کتابی کلمه « شِفا » (۴بار ) بیان شده است

و می دانیم که « شفا » بالاتر از درمان است .

به عنوان نمونه آیه ۶۹ سوره نحل ، در مورد شِفا بودن عسل برای بیماری ها

و برخی آیات دیگر در مورد غذای انسان است که در این حال ،

بیماران صعب العلاج باید گیاه خوار مطلق ( خام خواری گیاهان ) شوند ،

یا آیات ۲۴ – ۳۴ سوره عبس به این مضمون اشاره دارد

که غذای روزمره انسان باید از چهار نوع مواد غذایی تشکیل شده باشد :

۱ . مواد پروتئینی از نوع گیاهی ؛

۲ . مواد قندی ساده ، مانند گلوکز که قند موجود در عسل است

و دکستروز که در انگور وجود دارد .

قندهای ساده به سرعت جذب می شوند و انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کنند ؛

۳ . چربی ها ، از جمله روغن زیتون و روغن کنجد .

روغن کنجد روغن معجزه گری است و« ال دی ال » خون را به سرعت کاهش می دهند .

روغن زیتون دارای سه نوع امگا از جمله امگای ۳ و ۶ و ۹ است و بهترین عاملی است

که می تواند از انواع انفراکتوس های قلبی و مغزی پیشگیری کند .

۴ . انواع ویتامین ها که عبارت است از :

الف . گروه ویتامین های « بی »  و « سی »  .

ب . گروه ویتامین های « آ » ، « دی » ، « ای » و « کا » .

برای از بین بردن علت بیماری ، بهتر است

با شناسایی مواد بیماری زا در رژیم غذایی بیمار و حذف آن ها ، به بهبودی او کمک کنیم .

مواد غذایی که مانع سلامت انسان می شوند غذاهای مضر یا ممنوع هستند .

غذاهای مضر یا ممنوع عبارتند از : چای ، قهوه و نسکافه ، قند و شکر ،

غذاهای سرخ کردنی ، شیرینی جات قنادی ، فست فود ها و غذاهای آماده ،

سس ، رب ، لبنیات صنعتی ، کلیه ی فرآورده های حیوانی ( در صورت بیماری ) ،

نوشابه های گازدار ، نوشیدن مایعات همراه غذا ، بستنی ،

انواع تنقلات ( چیپس ، پفک ، آدامس ، شکلات ، یخمک ، نوشمک ، آیس پک و ... ) ،

ترشیجات سرکه ، شور ، نمک زیاد ، انواع کمپوت ها و کنسروها ،

مرغ و تخم مرغ ماشینی ، سوسیس، کالبس ، انواع پیتزا و ماکارونی ،

لازانیا ، انواع ژامبون ، همه ی غذاهای تبلیغی و ... .

اصول پیشگیری از بیماری ها

تقویت سیستم ایمنی بدن (اصول پیشگیری از بیماری ها )

استفاده نکردن از این مواد به مدت کوتاهی موجب می شود

که سیستم ایمنی بدن به سرعت فعال شود و بر بیماری ها غلبه کند .

توجه : در جامعه ما به غلط رسم شده است

که به بیماران در ابتدای بیماری کباب یا آبگوشت می خورانند ،

چرا که معتقد هستند فرآورده های گوشتی مقوی و انرژی زا است .

در حالی که واقعیت جز این است .

در کسالت و بیماری ، بیمار عموما اشتهایش را از دست می دهد .

بیمار وقتی که بوی غذاهای گوشتی را حس می کند ،

از غذا بیزار می شود و حالت تهوع به وی دست می دهد .

از آنجا که بدن بیماران می خواهد با میکروب ها و ویروس ها مقابله کند ،

اگر بیمار را به خوردن اجبار کنیم ، نتیجه عکس می دهد .

مطالب زیر برا یدریافت نتیجه سریع پیشنهاد می شود :

۱ . از مصرف همه ی فرآورده های حیوانی پرهیز شود ؛

۲ . از مصرف فرآورده های دارای قند و شکر ، خودداری شود ؛

۳ . از داشتن یبوست مزاج شدیدا پرهیز شود ؛

۴ . از مصرف کلیه غذاهای تبلیغی و ساندویچی خودداری شود ؛

۵ . در معرض بوی غذاهای سرخ کرده قرار نگیرید ؛

۶ . اطراف بیمار شلوغ و سر و صدا نباشد ؛

۷ . بهتر است که بیمار در محیطی آرام و بی سرو صدا استراحت کند ؛

۸ . ضمن رعایت دقیق دستور های غذایی ، ناپرهیزی نکنید ؛

۹ . در صورت مصرف دارو ، تحت نظر پزشک مربوطه خویش باشید ؛

درمان بیماری با عسل

۱۰ . مصرف دارو را کم یا زیاد نکنید و آن را بدون نظر پزشک قطع نکنید ؛

۱۱ . کمی صبر و حوصله به خرج دهید و تحمل دستورات غذایی را داشته باشید ؛

۱۲ . با تصمیم قاطع مسائل گفته شده را اجرا کنید

و در صورت نتوانستن ، حتما با پزشک خود در تماس باشید ؛

۱۳ . به محض گرفتن نتیجه ، ناپرهیزی را شروع نکنید .

بیماری های عفونی

۱ . عوامل بروز بیماری های عفونی و درمان آن ها

بیماری های عفونی ، بر اساس عوامل پدید آورنده به سه گروه عمده تقسیم می شوند :

۱ . بیماری های عفونی ناشی از باکتری ها ؛

۲ . بیماری های عفونی ناشی از ویروس ها ؛

۳ . بیماری های عفونی ناشی از انگل ها و قارچ ها .

انسان دائما و در تمام مراحل زندگی با میکروب ها در تماس است ،

ولی کمتر مریض می شود . عفونت ، حاصل از بین رفتن تعادل بین عوامل بیماری زا

و سیستم دفاعی بدن است . بیماری زایی میکروب ها به ویژه باکتری ها ،

محصول دو مکانیسم است : ایجاد سم و رشد و تکثیر باکتری .

در نتیجه ، عفونت به وجود می آید و شکل های مختلف به خود می گیرد .

باکتری ها سم های گوناگونی تولید می کنند .

سم خارجی : از آن جا که این سم از جسم میکروب به خارج تراوش می شود ،

سم خارجی نامیده شده است . ماهیت سم خارجی ، پروتئینی است

و به مقادیر خیلی کم آثار خود را نشان می دهد .

سم های خارجی میکروب ها ، قوی ترین سموم موجود به شمار می روند .

سه نوع سم خارجی بیشتر از همه مورد بررسی قرار گرفته است :

سم خارجی باسیل های کزاز ، دیفتری و بوتولیسم ( باسیل بوتولیک ) .

عوارض و علائم بیماری حاصل از باسیل های یاد شده مربوط به سم خارجی آن هاست

و گر نه عفونت عمل مهمی انجام نمی دهد .

یعنی هرگاه رشد میکروبی بدون تراوش سم باشد اثر بیماری زایی نخواهد داشت .

این سم ها اثر آنتی ژنی دارند ، یعنی سبب ایجاد یک ایمنی در بدن می شوند .

درمان آنتی بیوتیکی در سه بیماری یاد شده هم ، تنها اثر ثانوی دارد ، یعنی از افزایش باسیل ها جلوگیری می کند .

این مطلب ادامه دارد ...

  • مصطفی جوان بختی
  • ۰
  • ۰

عوامل بروز بیماری های عفونی

در این مطلب به عوامل بروز بیماری های عفونی خواهیم پرداخت

سم های داخلی

سم های داخلی : این سم ها دارای یک ساختمان مرکب لیپو پروتئینی و پلی ساکاریدی هستند .

سم های داخلی فقط موقعی آزاد  می شوند که باکتری یا باسیل حل شود .

سم های داخلی اصولا در باکتری های گرم منفی به ویژه باکتری های روده ای

( سالمونلاها ،کلی باسیل ) وجود دارند .

آثار تب زایی آن ها با مقدار خیلی کم آن ها شکار می شود .

مواد سمی دیگری که از میکروب ها تراوش شده عبارتند از :

آنزیم ها مانند استرپتولیزین و استرپتوکیناز و هیالورنیداز که از استرپتوکوک ها تراوش می شود

و همولیزین ها که از استافلوکوک ها تراوش می شود .

مساله ی مهم در درمان بیماری های عفونی این است که باکتری ها ،

ویروس ها ، انگل ها و قارچ ها برای ادامه حیات و زندگی خود نیاز به غذا دارند

تا بتوانند به رشد و تکثیر خود ادامه دهند .

آیا تا کنون به غذای این نوع موجودات فکر کرده اید که از چه جیزی تغذیه می کنند ؟

بیماری های عفونی

عوامل بروز بیماری های عفونی

حال بهتر نیست که به جای استفاده از دارو و درمان چنین

بیماری هایی از طریق معمول پزشکی که مشخص است ، پیشگیری کنیم  .

خداوند صبحان در قرآن کریم برای انسان غذاهای خاصی را بیان می کند

و بارها تاکید می کند ، ای انسان اگر به خدا ایمان داری از غذاهای حلال و طیب ،

به خصوص از غذاهای گیاهی که غذای اصلی انسان است استفاده کن

تا دچار بیماری های عفونی و رنگارنگ نشوی .

توجه : بهترین روش کهبرای پیشگیری از بیماری های عفونی توصیه می شود ،

عبارت است از : استفاده از غذاهای گیاهی ، آب میوه جات طبیعی با عسل و

مقداری لیموترش تازه و چند تکه یخ و نوشیدن روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب ،

نیم ساعت قبل و دو و نیم ساعت بعد از غذا .

نداشتن یبوست مزاج در این نوع بیماری ها کمک خوبی است

تا بیمار سلامتی خود را به سرعت به دست آورد

و از این مهلکه نجات پیدا کرده و جان سالم به در برد .

دومین و مهم ترین مساله در پیشگیری و بهبود بیماری ها داشتن تفکر سالم است ،

که کمک بزرگی به انسان می کند .

۲ . تب و روش کنترل آن(عوامل بروز بیماری های عفونی)

تب در واقع بیماری نیست بلکه ، علامت است که بر اثر بیماری عارض می شود

و نشان دهنده درگیر شدن سیستم ایمنی بدن با انواع باکتری ها ، میکروب ها و یا ویروس ها است .

بهترین روشی که خود بدن برای مقابله با بیماری در پیش می گیرد ،

بی اشتهایی است . سیستم دفاعی بدن می خواهد عواملی را که به بدن حمله کرده اند از بین ببرد .

حال اگر ما بخواهیم این نظم را به هم بزنیم ،

این سیستم نمی تواند کار خود را به خوبی انجام دهد

و در نهایت بیماری برما غلبه می کند .

بیماری های عفونی

متاسفانه در جامعه کنونی ما رسم بر این است که به بیمار سریع کباب یا ماهیچه می دهند

و بیمار جون اشتها به غذا ندارد ، دچار حالت تهوع می شود .

وقتی که بوی غذا را هم می شنود ،

همین حالت به او دست می دهد . در این حالت چه باید کرد ؟

بهترین و عاقلانه ترین و علمی ترین روش این است

که سیستم ایمنی را تقویت کنیم ؛

یعنی تغذیه ی عواملی که به بدن حمله ور شده اند ، حذف کنیم .

با این روش  یک طرف را که سیستم ایمنی است تقویت می کنیم و طرف مقابل ،

یعنی عوامل بیماری را تضعیف می کنیم .

اولین کاری را که باید انجام داد این است که دقت کنیم بیمار دچار یبوست نشده باشد .

سپس در صورت داشتن یبوست مزاج ، آن را برطرف کنیم .

برای این کار ، استفاده از غذاهای گیاهی ،

آب میوه جات طبیعی با عسل و مقداری لیموترش تازه و چند تکه یخ و نوشیدن روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب ،

نیم ساعت قبل و دو نیم ساعت بعد از غذا توصیه می شود .

این رژیم غذایی یبوست مزاج را برطرف می کند .

نداشتن یبوست مزاج در بهبود و رفع بیماری های عفونی موثر است .

بیماری های عفونی و علل بروز آن

روش کنترل تب : برای کنترل تب ، اگر فصلی باشد که هلوی تازه وجود داشته باشد ،

آن را تمیز شسته و در یخچال نگهداری می کنیم تا کاملا خنک شود .

سپس آن را خرد کرده ، به مرور به بیمار می خورانیم .

۲ عدد هلوی متوسط را انتخاب و هسته آن ها را جدا می کنیم .

سپس آن ها را در مخلوط کن می ریزیم .

مقدار ۵/۱ لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل و ۵ تکه یخ اضافه

و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شود .

در این حالت موادی به دست می آید که به آن نکتار هلو می گوییم .

علل بیماری ها

این نوشیدنی را به مرور به بیمار می نوشانیم .

به مدت ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت به بیمار فقط نکتار هلو می دهیم تا تب کنترل شود .

زمانی که تب بیمار به ۳۷ درجه نزدیک شد ، نکتار هلو را قطع می کنیم ؛

زیرا اگر همین طور ادامه دهیم ، تب بیمار به سرعت پایین می آید و دچار لرزش یا تشنج می شود .

باید در نظر داشته باشید که بیمار دچار یبوست مزاج نشود .

چون یبوست یکی از عوامل مهم افزایش تب و تشنج ناشی از تب است .

هم چنین دمای محیط و لباس بیمار را کنترل کنید تا حرارت بدن بیمار به مرور کاهش یابد .

مزاقبت های بعد از کنترل تب :

۱ . دمای محیط بیمار را کنترل کنید تا دچار سرماخوردگی مجدد نشود .

۲ . طی ۲ هفته غذاهای گوشتی و فرآورده های قند و شکر استفاده نکنید .

۳ . در اطراف رخت خواب بیمار ، چند عدد پیاز را پوست کنده و خرد کنید و دور بیمار بریزید .

در روز ، چند بار این کار را تکرار کنید . روزی چندبار هم ، در اتاق بیمار اسپند دود کنید .

۴ . بعد از کنترل تب ، به مدت ۱ هفته فقط از آب میوه جات ، عسل و غذاهای گیاهی میل شود .

۵ . بعد از یک هفته ، برای تغذیه بیمار از گوشت سفید پوست و استخوان گرفته ،

البته به مقدار کم استفاده کنید .

۶ . بعد از ۲ هفته ، به مقدار خیلی کم از گوشت قرمز استفاده کنید .

۷ . هر روز یک قاشق غذاخوری عسل و ۱ عدد سیب را با پوست و دانه خوب جویده و میل کنید .

۸ . با مصرف عسل طبیعی ، همیشه سالم و تندرست باشید .

بیماری ها ، علائم و علل آنها

در عسل طبیعی ، اکثر باکتری ها و میکروب ها نمی توانند بیش از ۴ روز زنده بمانند .

۹ . استفاده از عسل و سیب را هر روز به فرزندان خود توصیه نمایید .

۳ . بیماری مخملک

این بیماری که عموما در سن کودکی عارض می شود ،

در اثر عفونت های استرپتوکوک های آ و تراوش سم اریتروژن پدید می آید .

علت بیماری : استرپتوکوک های گروه  آ ؛

تراوش سم اریتروژن ، ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن ؛

استفاده از غذاهای آماده ، به خصوص استفاده ی مادران که در بیماری نوزادان موثر است

و نیز عصبی شدن مادر موجب تضعیف سیستم ایمنی نوزاد می شود

( این حالت از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل می شود ) .

علائم بالینی : دوران پنهانی ۵-۲ روز است .

شروع بیماری با تب ۴۱-۳۹ درجه ، گلودرد ، سردرد و اسفراغ همراه است .

یک گلودرد قرمز منتشر ، زبان باردار ، آدنوپاتی زیرفکی و نبض تند جلب توجه می کند .

پس از ۲۴-۱۲ ساعت دانه های مخملکی ظاهر می شود .

علل بروز بیماری ها و علائم آن ها

این علائم بیشتر در گردن و چین های انعطافی پدید می آید

سپس در عرض ۲-۱ روز تمام بدن را فرا می گیرد ، ولی در کف دست و پا و دور دهان ملاحظه نمی شود .

بیشتر در ناحیه ی شکم و کفل ها دیده می شود .

روش طب قرآنی : چون طب در این نوع بیماری بالاست بهتر است

که به روش زیر عمل کرد : به بیمار نکتار هلو با عسل و یخ و شربت عسل با یخ بدهید

و بگذارید غذای بیمار به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت همین باشد .

در این مدت روزانه ۲ تا ۳ ( مقدار سیر بستگی به سن بیمار دارد )

حبه سیر را ریز خرد کرده ، همراه نکتار هلو به بیمار بدهید .

برای بهبودی سریع تر محیط و لباس بیمار را کنترل کنید

تا هر چه سریع تر تب کاهش یابد ، هم چنین یبوست مزاج بیمار را کنترل نمایید .

این روش را به مدت ۵ تا ۷ روز ادامه دهید .

بعد از کنترل تب به بیمار سیب با عسل و یخ بنوشانید .

بعد از بهبودی کامل بیمار باید به مدت ۲ هفته از کلیه غذاهای حیوانی پرهیز نماید

و بیشتر از غذاهای مایع و گیاهی استفاده کند .

  • مصطفی جوان بختی