محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

سلامت بدن و طول عمر

آیا به راستی عسل اکسیر جوانی است ؟ آیا عسل طول عمر را زیاد می کند ؟

آیا علی رغم مضرات مصرف قند در دوران سالمندی ، این افراد می توانند از عسل که حاوی قند فراوان است

به راحتی تغذیه کنند ؟ اصولا اکسیر جوانی چیست

و آیا فقط از عسل به عنوان اکسیر جوانی یاد می شود ؟

در قدیم از لفظ اکسیر جوانی زیاد استفاده میشد

و نه تنها عسل ، بلکه شماری از غذاها و به خصوص معجون ها را به عنوان اکسیر جوانی معرفی می کردند .

اما واقعیت این است که علی رغم اعتقاد مردم گذشته به این الفاظ ،

در قدیم متوسط طول عمر انسان کمتر از نصف امروز بوده و در واقع این پیشرفت علم پزشکی بوده است

که با جلوگیری از مرگ و میرهای زود هنگام در اثر بیماری ها باعث افزایش متوسط طول عمر بشر شده است ،

سلامت بدن و طول عمر

نه چیزهایی که به نام اکسیر جوانی یا  اکسیر حیات از آن ها یاد شده است .

حال ببینیم  که چرا برخی از غذاها و معجون ها لقب اکسیر جوانی را گرفته اند و آیا اصولا چنین ادعایی حقیقت دارد ؟

برای روشن شدن موضوع نیاز است که اشاره مختصری به عوامل زندگی و میزان طول عمر داشته باشیم .

سلامت بدن و طول عمر

صرف نظر از عامل وراثت و فقط با در نظر گرفتن عوامل محیطی موثر با سلامت و طول عمر ،

انسان به آب و وهوا ، غذا و دارو و درمان سالم و مناسب و محیطی خوب  از لحاظ میزان تنش و فعالیت عضلانی نیاز دارد .

برای ساده کردن موضوع ، ما در این جا فرض می کنیم همه شرایط به جز آب و هوا ،

غذا و دارو و درمان برای بشر قدیمی و امروزی یکسان بوده است .

در قدیم میکروب ها و ویروس های بیماریزا و غیربیماریزا شناسایی نشده بود

و برای هر درد یا بیماری متوسل به گیاهان دارویی یا معجون های خوراکی می شدند .

ادامه دارد ....

  • مصطفی جوان بختی
  • ۰
  • ۰

ترکیبات عسل

ترکیبات عسل

رطوبت عسل

رطوبت طبیعی عسل در شان عبارت است از رطوبت باقی مانده ازشهد پس از رسیده شدن عسل  .

درصد رطوبت به عواملی که در رسیدن عسل دخالت دارند ، بستگی دارند ، بستگی دارد .

این عوامل عبارتند از : شرایط آب و هوایی و رطوبت اصلی شهد .

مقدار رطوبت یکی از مهم ترین خصوصیات عسل است که کیفیت نگهداری ،

شکرک زدن و غلظت آن را تحت تاثیر قرار می دهد .

قندهای عسل

عسل از لحاظ میزان قند بالاتر از همه کربوهیدرات ها قرار دارد و دارای ۹۵ تا ۹/۹۹ درصد قند در مواد جامد است .

اخیرا اطلاعات جدیدی درباره ی قندهای موجود در عسل منتشر شده است .

ترکیبات عسل

قندها براساس اندازه و ترکیب مولکولهای آنها طبقه بندی می شوند .

قندهای ساده ( تک قندی ها ) اجزای تشکیل دهنده انواع پیچیده تر قند هستند .

دکستروز و لولوز در عسل نمونه های پیچیده تر قند هستند .

دو قندی ها از دو قند ساده که به طرق مختلف به هم پیوسته اند ، تشکیل می شوند .

ترکیبات عسل

بسیاریس از این قند ها شناخته شده اند ؛

مثل ، مالتوز (قند مالت ) ، ساکاروز ( قند معمولی )  و لاکتوز (قند شیر ) .

قندهای پیچیده تر ترکیبی از سه یا چند قند ساده هستند .

اسید های عسل

به دلیل شیرینی زیاد ، خاصیت اسیدی عسل مخفی مانده است .

اسیدها در ترکیب طعم عسل شرکت دارند .

تا همین اواخر تصور می شد که اسیدسیتریک ، بوتریک ، سیتریک ،

مالیک و سوکسینیک را در عسل شناسایی و جداسازی کردند .

اسیدهای دیگر گزارش شده اسید فرمیک و اسید استیک بودند .

در سال ۱۹۶۰ ، استینسون و همکارانش دریافتند

که مهم ترین اسید موجود در عسل اسید گلوکونیک است

که از دکستروز مشتق می شود.

اسیدهای دیگری که در عسل شناسایی شدند عبارتند از :

اسید لاکتیک ، اسید پیروگلوتامیکو اسیدهای معدنی ؛ مثل ، اسیدفسفریک و اسیدهیدروکلریک .

  • مصطفی جوان بختی