محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

  • ۰
  • ۰

عوامل بروز بیماری های عفونی

در این مطلب به عوامل بروز بیماری های عفونی خواهیم پرداخت

سم های داخلی

سم های داخلی : این سم ها دارای یک ساختمان مرکب لیپو پروتئینی و پلی ساکاریدی هستند .

سم های داخلی فقط موقعی آزاد  می شوند که باکتری یا باسیل حل شود .

سم های داخلی اصولا در باکتری های گرم منفی به ویژه باکتری های روده ای

( سالمونلاها ،کلی باسیل ) وجود دارند .

آثار تب زایی آن ها با مقدار خیلی کم آن ها شکار می شود .

مواد سمی دیگری که از میکروب ها تراوش شده عبارتند از :

آنزیم ها مانند استرپتولیزین و استرپتوکیناز و هیالورنیداز که از استرپتوکوک ها تراوش می شود

و همولیزین ها که از استافلوکوک ها تراوش می شود .

مساله ی مهم در درمان بیماری های عفونی این است که باکتری ها ،

ویروس ها ، انگل ها و قارچ ها برای ادامه حیات و زندگی خود نیاز به غذا دارند

تا بتوانند به رشد و تکثیر خود ادامه دهند .

آیا تا کنون به غذای این نوع موجودات فکر کرده اید که از چه جیزی تغذیه می کنند ؟

بیماری های عفونی

عوامل بروز بیماری های عفونی

حال بهتر نیست که به جای استفاده از دارو و درمان چنین

بیماری هایی از طریق معمول پزشکی که مشخص است ، پیشگیری کنیم  .

خداوند صبحان در قرآن کریم برای انسان غذاهای خاصی را بیان می کند

و بارها تاکید می کند ، ای انسان اگر به خدا ایمان داری از غذاهای حلال و طیب ،

به خصوص از غذاهای گیاهی که غذای اصلی انسان است استفاده کن

تا دچار بیماری های عفونی و رنگارنگ نشوی .

توجه : بهترین روش کهبرای پیشگیری از بیماری های عفونی توصیه می شود ،

عبارت است از : استفاده از غذاهای گیاهی ، آب میوه جات طبیعی با عسل و

مقداری لیموترش تازه و چند تکه یخ و نوشیدن روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب ،

نیم ساعت قبل و دو و نیم ساعت بعد از غذا .

نداشتن یبوست مزاج در این نوع بیماری ها کمک خوبی است

تا بیمار سلامتی خود را به سرعت به دست آورد

و از این مهلکه نجات پیدا کرده و جان سالم به در برد .

دومین و مهم ترین مساله در پیشگیری و بهبود بیماری ها داشتن تفکر سالم است ،

که کمک بزرگی به انسان می کند .

۲ . تب و روش کنترل آن(عوامل بروز بیماری های عفونی)

تب در واقع بیماری نیست بلکه ، علامت است که بر اثر بیماری عارض می شود

و نشان دهنده درگیر شدن سیستم ایمنی بدن با انواع باکتری ها ، میکروب ها و یا ویروس ها است .

بهترین روشی که خود بدن برای مقابله با بیماری در پیش می گیرد ،

بی اشتهایی است . سیستم دفاعی بدن می خواهد عواملی را که به بدن حمله کرده اند از بین ببرد .

حال اگر ما بخواهیم این نظم را به هم بزنیم ،

این سیستم نمی تواند کار خود را به خوبی انجام دهد

و در نهایت بیماری برما غلبه می کند .

بیماری های عفونی

متاسفانه در جامعه کنونی ما رسم بر این است که به بیمار سریع کباب یا ماهیچه می دهند

و بیمار جون اشتها به غذا ندارد ، دچار حالت تهوع می شود .

وقتی که بوی غذا را هم می شنود ،

همین حالت به او دست می دهد . در این حالت چه باید کرد ؟

بهترین و عاقلانه ترین و علمی ترین روش این است

که سیستم ایمنی را تقویت کنیم ؛

یعنی تغذیه ی عواملی که به بدن حمله ور شده اند ، حذف کنیم .

با این روش  یک طرف را که سیستم ایمنی است تقویت می کنیم و طرف مقابل ،

یعنی عوامل بیماری را تضعیف می کنیم .

اولین کاری را که باید انجام داد این است که دقت کنیم بیمار دچار یبوست نشده باشد .

سپس در صورت داشتن یبوست مزاج ، آن را برطرف کنیم .

برای این کار ، استفاده از غذاهای گیاهی ،

آب میوه جات طبیعی با عسل و مقداری لیموترش تازه و چند تکه یخ و نوشیدن روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان آب ،

نیم ساعت قبل و دو نیم ساعت بعد از غذا توصیه می شود .

این رژیم غذایی یبوست مزاج را برطرف می کند .

نداشتن یبوست مزاج در بهبود و رفع بیماری های عفونی موثر است .

بیماری های عفونی و علل بروز آن

روش کنترل تب : برای کنترل تب ، اگر فصلی باشد که هلوی تازه وجود داشته باشد ،

آن را تمیز شسته و در یخچال نگهداری می کنیم تا کاملا خنک شود .

سپس آن را خرد کرده ، به مرور به بیمار می خورانیم .

۲ عدد هلوی متوسط را انتخاب و هسته آن ها را جدا می کنیم .

سپس آن ها را در مخلوط کن می ریزیم .

مقدار ۵/۱ لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل و ۵ تکه یخ اضافه

و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شود .

در این حالت موادی به دست می آید که به آن نکتار هلو می گوییم .

علل بیماری ها

این نوشیدنی را به مرور به بیمار می نوشانیم .

به مدت ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت به بیمار فقط نکتار هلو می دهیم تا تب کنترل شود .

زمانی که تب بیمار به ۳۷ درجه نزدیک شد ، نکتار هلو را قطع می کنیم ؛

زیرا اگر همین طور ادامه دهیم ، تب بیمار به سرعت پایین می آید و دچار لرزش یا تشنج می شود .

باید در نظر داشته باشید که بیمار دچار یبوست مزاج نشود .

چون یبوست یکی از عوامل مهم افزایش تب و تشنج ناشی از تب است .

هم چنین دمای محیط و لباس بیمار را کنترل کنید تا حرارت بدن بیمار به مرور کاهش یابد .

مزاقبت های بعد از کنترل تب :

۱ . دمای محیط بیمار را کنترل کنید تا دچار سرماخوردگی مجدد نشود .

۲ . طی ۲ هفته غذاهای گوشتی و فرآورده های قند و شکر استفاده نکنید .

۳ . در اطراف رخت خواب بیمار ، چند عدد پیاز را پوست کنده و خرد کنید و دور بیمار بریزید .

در روز ، چند بار این کار را تکرار کنید . روزی چندبار هم ، در اتاق بیمار اسپند دود کنید .

۴ . بعد از کنترل تب ، به مدت ۱ هفته فقط از آب میوه جات ، عسل و غذاهای گیاهی میل شود .

۵ . بعد از یک هفته ، برای تغذیه بیمار از گوشت سفید پوست و استخوان گرفته ،

البته به مقدار کم استفاده کنید .

۶ . بعد از ۲ هفته ، به مقدار خیلی کم از گوشت قرمز استفاده کنید .

۷ . هر روز یک قاشق غذاخوری عسل و ۱ عدد سیب را با پوست و دانه خوب جویده و میل کنید .

۸ . با مصرف عسل طبیعی ، همیشه سالم و تندرست باشید .

بیماری ها ، علائم و علل آنها

در عسل طبیعی ، اکثر باکتری ها و میکروب ها نمی توانند بیش از ۴ روز زنده بمانند .

۹ . استفاده از عسل و سیب را هر روز به فرزندان خود توصیه نمایید .

۳ . بیماری مخملک

این بیماری که عموما در سن کودکی عارض می شود ،

در اثر عفونت های استرپتوکوک های آ و تراوش سم اریتروژن پدید می آید .

علت بیماری : استرپتوکوک های گروه  آ ؛

تراوش سم اریتروژن ، ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن ؛

استفاده از غذاهای آماده ، به خصوص استفاده ی مادران که در بیماری نوزادان موثر است

و نیز عصبی شدن مادر موجب تضعیف سیستم ایمنی نوزاد می شود

( این حالت از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل می شود ) .

علائم بالینی : دوران پنهانی ۵-۲ روز است .

شروع بیماری با تب ۴۱-۳۹ درجه ، گلودرد ، سردرد و اسفراغ همراه است .

یک گلودرد قرمز منتشر ، زبان باردار ، آدنوپاتی زیرفکی و نبض تند جلب توجه می کند .

پس از ۲۴-۱۲ ساعت دانه های مخملکی ظاهر می شود .

علل بروز بیماری ها و علائم آن ها

این علائم بیشتر در گردن و چین های انعطافی پدید می آید

سپس در عرض ۲-۱ روز تمام بدن را فرا می گیرد ، ولی در کف دست و پا و دور دهان ملاحظه نمی شود .

بیشتر در ناحیه ی شکم و کفل ها دیده می شود .

روش طب قرآنی : چون طب در این نوع بیماری بالاست بهتر است

که به روش زیر عمل کرد : به بیمار نکتار هلو با عسل و یخ و شربت عسل با یخ بدهید

و بگذارید غذای بیمار به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت همین باشد .

در این مدت روزانه ۲ تا ۳ ( مقدار سیر بستگی به سن بیمار دارد )

حبه سیر را ریز خرد کرده ، همراه نکتار هلو به بیمار بدهید .

برای بهبودی سریع تر محیط و لباس بیمار را کنترل کنید

تا هر چه سریع تر تب کاهش یابد ، هم چنین یبوست مزاج بیمار را کنترل نمایید .

این روش را به مدت ۵ تا ۷ روز ادامه دهید .

بعد از کنترل تب به بیمار سیب با عسل و یخ بنوشانید .

بعد از بهبودی کامل بیمار باید به مدت ۲ هفته از کلیه غذاهای حیوانی پرهیز نماید

و بیشتر از غذاهای مایع و گیاهی استفاده کند .

  • ۹۸/۱۰/۱۷
  • مصطفی جوان بختی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی