محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

۲ مطلب در اسفند ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

انواع عسل

انواع عسل

همان طور که گل ها را از لحاظ اندازه ، رنگ ، شکل و بو با هم تفاوت دارند ، شهد آن ها نی متنوع است .

در واقع رنگ و طعم عسل دامنه ای به وسعت عطر و بوی گل ها دارد .

عسل با داشتن این ویژگی بی نظیر طبیعی ، از نظر غذایی و تا حدودی دارویی از سایر غذاها متمایز است .

زنبورداران به این موضوع واقفند و کوشش می کنند تا عسل را در جذاب ترین شکل ممکن به مشتریان عرضه کنند .

البته موضوع خصوصیات ویژه عسل های مختلف بیشتر برای افرادی مطرح است

که به طور مداوم در غذای روزانه خود عسل مصرف می کنند

نه برای مصرف کننده هایی که سالی یکی دو شیشه عسل خریداری می کنند .

انواع عسل

در واقع این گروه از مصرف کننده ها چندان اطلاعی از عسل و خواص آن ندارند

که برای نوع خاصی از عسل برتری قائل شوند .

لذا این گروه در موقع خرید به تنها چیزی که توجه می کنند ،

برچسب روی شیشه و اطلاعات مندرج در آن است .

محصولات ارگانیک کافیلو

بنابراین تولیدکننده های عسل هایی با بسته بندی جذاب تر و اطلاعات جاذب تر روی برچسب شیشه عسل ،

این گروه از مشتریان را به خود اختصاص می دهند . البته اگر رقم این گروه از مردم ؛

یعنی ، مصرف کننده های گاه و بی گاه عسل را دست کم بگیرم ، اشتباه بزرگی مرتکب شده ایم ،

زیرا افرادی که به طور روزمره عسل می خورند و تعصب خاصی نسبت به نوع عسل مورد علاقه خود دارند ،

از لحاظ تعداد نسبت به افرادی که گه گاه میل به خوردن عسل پیدا می کنند ،

رقم بسیار اندکی را تشکیل می دهند .

در مورد این که مقدار عسل مصرفی توسط مجموع افراد دایم مصرف بیشتر است

یا توسط مجموع افراد که گه گاه مصرف ، اطلاعاتی در دست نیست و ما نمی دانیم

که چنین تحقیقی در سایر کشور ها صورت گرفته است یا نه .

لذا این موضوع می تواند یک سوژه تحقیقاتی خوب در امر بازاریابی عسل باشد .

ادامه دارد ....

  • مصطفی جوان بختی
  • ۰
  • ۰

برداشت محصول عسل

به محض اتمام جریان شهد در طبیعت و پر شدن شان ها از عسل ، عملیات برداشت محصول عسل شروع می شود .

از جمله دلایلی که نباید استخراج عسل را به تعویق انداخت ،

یکی این است که بعضی از انواع عسل ها به سرعت درون سلول های شان شکرک می زنند و استخراج عسل شکرک زده کار را با مشکل رو به رو می کند . این نوع عسل ها معمولا از شهد گل های پاییزه ؛

مثل ، پیچک و مینا به دست می آید .

عسل گل مینا در عرض ده تا بیست روز پس از قرار گرفتن در شان ها شکرک می زند .

دلیل دیگر خود زنبورها هستند ،

زیرا طولانی شدن یا وقفه افتادن در کار استخراج عسل باعث می شود

که زنبورها مقدار قابل توجهی عسل بخورند و این امر محصول عسل قابل برداشت زنبوردار را کم می کند .

برداشت محصول عسل

بیشتر زنبورداران تنها یکبار در سال محصول عسل کندوهای خود را برداشت می کنند

که معمولا زمان این برداشت اواخر مرداد تا اواخر شهریور است .

برداشت عسل

با مدیریت صحیح و کوچ دادن زنبورها به مناطق پرگل ، می توان به دفعات برداشت محصول اضافه کرد .

در مناطق کشت کلم روغنی ، عسل بایدفورا برداشت شود

و حداکثر ظرف مدت ۴۸ ساعت با دستگاه اکستراکتور استخراج شود .

عسل به دست آمده از شهد گیاهان وحشی معمولا در اواخر شهریور برداشت می شود .

اگر زنبوردار علاقه به داشتن انواع مختلف عسل ؛

نظیر ، عسل شبدر یا عسل هایی که در اوایل فصل به دست می آیند ، باشد ، استخراج اولیه و زود هنگام عسل ، مدیریت مطلوبی را طلب می کند .

عسل گیری یا استخراج عسل

مرحله جداسازی عسل از موم یا شان را استخراج عسل گویند . این مرحله پس از برداشت شان های عسل از درون کندوها و حمل آن ها به اتاق استخراج عسل صورت می گیرد . ...

ادامه دارد ....

  • مصطفی جوان بختی