محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

محصولات اورگانیک

فروشگاه اینترنتی انواع محصولات اورگانیک

  • ۰
  • ۰

برداشت محصول عسل

به محض اتمام جریان شهد در طبیعت و پر شدن شان ها از عسل ، عملیات برداشت محصول عسل شروع می شود .

از جمله دلایلی که نباید استخراج عسل را به تعویق انداخت ،

یکی این است که بعضی از انواع عسل ها به سرعت درون سلول های شان شکرک می زنند و استخراج عسل شکرک زده کار را با مشکل رو به رو می کند . این نوع عسل ها معمولا از شهد گل های پاییزه ؛

مثل ، پیچک و مینا به دست می آید .

عسل گل مینا در عرض ده تا بیست روز پس از قرار گرفتن در شان ها شکرک می زند .

دلیل دیگر خود زنبورها هستند ،

زیرا طولانی شدن یا وقفه افتادن در کار استخراج عسل باعث می شود

که زنبورها مقدار قابل توجهی عسل بخورند و این امر محصول عسل قابل برداشت زنبوردار را کم می کند .

برداشت محصول عسل

بیشتر زنبورداران تنها یکبار در سال محصول عسل کندوهای خود را برداشت می کنند

که معمولا زمان این برداشت اواخر مرداد تا اواخر شهریور است .

برداشت عسل

با مدیریت صحیح و کوچ دادن زنبورها به مناطق پرگل ، می توان به دفعات برداشت محصول اضافه کرد .

در مناطق کشت کلم روغنی ، عسل بایدفورا برداشت شود

و حداکثر ظرف مدت ۴۸ ساعت با دستگاه اکستراکتور استخراج شود .

عسل به دست آمده از شهد گیاهان وحشی معمولا در اواخر شهریور برداشت می شود .

اگر زنبوردار علاقه به داشتن انواع مختلف عسل ؛

نظیر ، عسل شبدر یا عسل هایی که در اوایل فصل به دست می آیند ، باشد ، استخراج اولیه و زود هنگام عسل ، مدیریت مطلوبی را طلب می کند .

عسل گیری یا استخراج عسل

مرحله جداسازی عسل از موم یا شان را استخراج عسل گویند . این مرحله پس از برداشت شان های عسل از درون کندوها و حمل آن ها به اتاق استخراج عسل صورت می گیرد . ...

ادامه دارد ....

  • ۹۷/۱۲/۰۸
  • مصطفی جوان بختی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی