زنبور عسل بخش دوم
بدون زنبور عسل ، عسل و سایر فرآورده های آن تولید نمی شود و انسان از این مواد ارزشمند محروم می شود .
به جز افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند ، تمام افراد سالم ، به خصوص کسانی که فعالیت بدنی زیاد دارند ؛
مثل ، ورزشکاران و کارگران می توانند از مصرف مناسب عسل به عنوان یک مکمل غذایی بسیار مغذی وانرژی زا بهره مند شوند .
از عسل هم چنین می توان به عنوان مرهم و اتیام دهنده زخم های سطحی و دارویی موثر برای درمان برخی از بیماری ها استفاده کرد .
انسان هایی در طول زندگی همواره از عسل به عنوان مکمل غذایی تغذیه می کنند ،
به خصوص زنبورداران که علاوه بر عسل از نیش زنبور عسل نیز برخوردار می شوند ،
قطعا بدنی سالم تر و عمریی طولانی تر دارند .
زنبور عسل بخش دوم
علاوه بر موارد مذکور ، عسل و سایر فرآورذده های زنبور عسل کاربرد های بسیار متعدد دیگری در زندگی انسان دارند .
عموم مردم عسل طبیعی را به عنوان یک غذای مغذی می شناسند
و چون قادر نیستند عسل طبیعی یا مرغوب را از عسل های تقلبی تشخیص دهند ،
به هر نوع عسل مشکوک هستند و تصور می کنند عسل طبیعی در بازار یافت نمی شود .
برخی از مردم از حقایق غذایی و درمانی عسل ، گرده ، موم ، بره موم ، شاه انگبین و زهر زنبور عسل اطلاع درستی ندارند
و این حقایق به خصوص در مورد عسل به عنوان یک غذا و دارو چنان اهمیتی دارد
که داشتن اطلاعات کافی از آن ها ، برای عموم مردم بسیار ارزشمند و ضروری خواهد بود .
اما آیا خواص زنبور عسل برای انسان فقط به تولید عسل و دیگر فرآورده های آن محدود می شود ؟
و آیا زنبور عسل فقط برای انسان خاصیت دارد ،
یا این که گیاهان و حیوانات نیز از وجود ارزشمند زنبور عسل بهره مند می شوند ؟
در ادامه به این مطالب خواهیم پرداخت ...
ما را دنبال کنید
- ۹۷/۱۱/۱۷